Ciorba de ardei umpluti

de nadina73 in Ciorbe, 3 Oct 2010 | 9829 vizualizari

 

In sfarsit am ajuns si eu sa fac ardei umpluti ,adusi din romania si serviti in castonasele de la bucataras

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei galbeni grasi
  • 500 g carne tocata
  • 1 canita  de orez(cescuta de cafea)
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • putina vegeta
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde tocat(congelator)
  • 3 morcovi
  •  1 ceapa intreaga
  • 2 rosii
  • pasta de bulion 1 cutie
  • 2 linguri de faina
  • 400ml  bors de casa
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

Se curata morcovul si ceapa si se pun la fiert in apa cu sare.

Ardeii se curata de seminte si se spala bine

Carnea tocata se amesteca bine cu sare, piper, vegeta, 2 oua si 1 ceapa taiata marunt si orezul spalat bine.Se amesteca bine toate dupa care se umplu ardeii.

Cand apa incepe sa fiarba se pun ardeii umpluti si se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 30 minute dupa care se pun 2 rosii taiate si decojite si borsul. Se mai lasa sa dea 2 clocote dupa care se face putin rantas(nu e sanatos dar la ardei merge asa din cand in cand )

Se caleste faina in putin ulei de masline daca se poate se pune putina boia dulce si pasta de tomate se amesteca bine dupa care se puna in ciorba .

Sa fiu sincera pt a nu ramane faina multa in ciorba eu pun rantasul in strecuratoare  si amestec bine si sa ramane cocoloasele, care se arunca daca raman.

Se potriveste de sare daca mai e cazul si patrunjel verde tocat si cu smatana cine doreste

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

lilik 1

04.10.2010, 20:02

imi plac imi placccccccfac inundatie

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:50

si eu repede la masa...am avut si eu dumineaca...se tot as manca si din cei facuti de tine

Rahela Velicu 1

09.11.2021, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]