Inca nu sunt gata cu bucataria,ca n-am mobila,dar am gasit vechea masa si m-am apucat sa fac ceva de mancare,ca m-am saturat de uscaturi.....PS.Cand fac ciorba imi place sa fierb si 1-2 oase cu maduva,ii da un gust mai bun...ce sa fac, sunt carnivora....
Mai intai punem la fiert oasele in 3-4 l apa.cand apa incepe sa fiarba luam spuma formata,pana cand zeama ramane curata.Pregatim legumele.ceapa o taiem marunt,morcovul,pastarnacul si patrunjelul il dam pe razatoarea mica,iar ardeiul il taiem cubulete mici.Dupa ce am luat toata spuma si maduva din oase e fiarta,adaugam legumele si lingura de knorr,daca mai este nevoie mai adaugam sare.Lasam sa fiarba 10 min apoi punem si cartofii taiati cuburi mai mari.
Cand legumele si cartofii sunt fierti acrim cu sare de lamaie ,oprim focul si punem marar si patrunjel tocat.
1
cand punem la fiert oasele adaugam si putina sare..