Ciorba de ciuperci

de susu in Ciorbe, 4 Apr 2013 | 3423 vizualizari

 

O minunatie de ciorbica, buna atat rece cat si calda, servim cu smantana daca nu tinem post

 

INGREDIENTE

  • 500-700 gr ciuperci
  • 1 l apa
  • 1 l bors
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 patrunjei
  • 2 pastranaci
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita curry
  • 1 lingurita boia
  • vegeta
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci:

Tocam ciupercile dupa plac, eu le-am taiat o parte felii si restul marunt. Calim ceapa tocata, morcovul ras fin, ardeiul si la urma ciupercile. Le lasam sa se inabuse bine acoperind cu capac. Adaugam celelalte legume tocate, condimentele si apa. Dupa ce au fiert se adauga bulionul, 1/2 din patrunjel, si spre sfarsit borsul cald si restul de patrunjel. Acoperim si servim a doua zi rece cu putina smantana grasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare (de post)