Ciorba de vacuta cu multe legume 2

de Panacris in Ciorbe, 28 Ian 2012 | 5672 vizualizari

 

Ca tot e frig, ne incalzim cu o ciorbita fierbinte!

 

INGREDIENTE

  • carne de vacuta 300 g.
  • legume asortate ( mazare, morcovi, cartofi, pastarnac, fasole galbena, patrunjel) 500 g.
  • ceapa 1 bucata
  • sare iodata 20 g.
  • foi de dafin 2 bucati
  • ardei tocat 50 g.
  • sos de rosii 100 ml.
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu multe legume 2:

Carnea macra de vacuta se taie patratele, se pune la fiert cu ceapa in apa cu putina sare, la oala minune, cca. o ora. Dupa ce s/a fiert carnea se adauga legumele asortate, foile de dafin, ardeiul tocat marunt, sosul de rosii, se asezoneaza de sare, piper si se mai lasa la fiert, la foc potrivit, cca. 30 de minute. Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu multe legume 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta