Ciorba de fasole

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 14 Ian 2015 | 4236 vizualizari

 

A fost atat de buna! Merge in combinatie cu salata de muraturi sau de ardei copti.

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole;
  • un morcov;
  • o ceapa;
  • 4 linguri ulei;
  • o lingurita de baza pentru mancare;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • cimbru;
  • maghiran;
  • oregano;
  • busuioc;
  • piper si sare, dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se mai lasa putin la foc, dupa care se ia si se acopera cu un capac. Se lasa sa se umfle.

Apoi, fasolea se clateste cu apa rece si se pune din nou la fiert cu ceapa si morcovul, care au fost curatate si spalate, si uleiul. Mai tarziu se adauga o lingurita de baza pentru mancare. Cand este aproape gata, se pun rosiile, mirodeniile, iar la final se potriveste de sare.

 

TIPS-URI

1

Ca sa aiba un gust mai bun, fasolea se fierbe pana cand isi lasa si pulpa in ciorba (se sfarama cateva boabe).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]