Ciorba de fasole

de stefy_a in Ciorbe, 11 Iul 2016 | 3313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g fasole uscata alba
  • fidea
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un gogosar
  • un morcov
  • pasta de tomate/bulion
  • cimbru
  • o legatura patrunjel verde
  • cateva fire leustean verde
  • bors
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolele se pun la inmuiat in apa cu o seara inainte pt a fierbe mai repede

- se pun la fiert, iar pe timpul fierberii se schimba apa de 2-3 ori, dar se pune tot apa calda in loc.

- taiem ceapa si o calim impreuna cu 3 linguri de pasta de tomate/bulion si se adauga la fiert impreuna cu fasolele

- se taie si celelalte legume si se pun la fiert in oala

- cand fasolele sunt aproape fierte se adauga fideaua

- cand este fiarta si fideaua se adauga borsul,cimbrul si sarea dupa gust si se mai lasa la fiert 10 minute

- se inchide focul si se adauga la final patrunjelul verde si leusteanul spalate si taiate

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]