Ciorba de perisoare cu taitei de casa

de Giana in Ciorbe, 11 Iul 2014 | 5633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru supa:
  • · 1 ceapa
  • · 1 lingura bulion
  • · 2 linguri ulei
  • · 1,5 l apa fierbinte
  • · 1/2 pahar cu taitei sau paste
  • Pentru perisoare:
  • · 200 g carne tocata
  • · 2 linguri de bulgur fin
  • · sare, piper, boia de ardei
  • · faina
  • Pentru dres ciorba:
  • · 1 ou
  • · 1 pahar cu iaurt (200 ml)
  • · 1 lingura cu faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu taitei de casa:

Se framanta bine ingredientele pentru perisoare, exceptand faina, se formeaza bilute mici apoi se tavalesc prin faina.

Se pune o cratita pe foc, se da ceapa prin razatoare si se caleste in doua linguri de ulei. Se adauga bulionul iar apoi se toarna 1,5 l de apa fiarta. In supa fiarta punem perisoarele. Lasam sa clocoteasca 4 minute, dupa care adaugam si taiteii. Ciorba se lasa la fiert pana cand se inmoaie pastele iar chiftelutele sunt gatite.

Pentru a pregati sosul, amestecam intr-un bol oul cu iaurt si faina, apoi adaugam in fir subtire din ciorba amestecand continuu. Oprim focul, lasam ciorba 3 minute sa se limpezeasca apoi o dregem cu sos.

Se condimenteaza ciorba cu sare si menta uscata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coji de nuci dulci

ieri la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

pe 19.02 la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura