Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Sep 2015 | 4960 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mici albe
  • 3 ardei rosii
  • 3 morcovi mari
  • 2 conserve de fasole rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • cca 500 gr. rosii foarte coapte de gradina
  • 2,5l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita tarhon in otet
  • 1 legatura patrunjel proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet:

Curatam ceapa, morcovii si ardeii.

Spalam legumele sub jet de apa rece.

Punem 3 linguri ulei de masline in oala, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat bucatele,lasam la sotat cca 2-3 minute.

Adaugam rondelele de morcov, asezonam cu sare si piper, mai sotam alte 4-5 minute.

Rosiile spalate si curatate de codite se trec prin robot apoi se adauga peste legumele sotate.

Adaugam foaia de dafin si bobitele de mustar,punem capacul.

Lasam la fiert cca 10 minute, adaugam apa plata, lasam pana atinge punctul de fierbere, clatim boabele de fasole din cele doua conserve, le adaugam in ciorba si lasam la fiert alte 5 minute.

Oprim focul, adaugam tarhonul tocat si patrunjelul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare