Ciorba de oase afumate

de Lau in Ciorbe, 18 Feb 2011 | 9130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os afumat
  • 1 morcov
  • marar
  • legustean
  • patrunjel
  • fedea
  • bors acru
  • condimente
  • 5 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase afumate:

spalam bine osul si il taiem bucati daca e mare,punem apa intr-o oala si punem osul,spumam de cate ori este nevoie,adaugam zarzavaturile,in afara de patrunjel care il adaugam la final si lasam sa fiarba,cand au fiert zarzavaturile adaugam fedeaua si lasam sa mai fiarba 5 - 10 min,adaugam borsul,condimentele,oprim focul si acoperim oala,dupa 10 min se poate servi,adaugam patrunjelul,se poate adauga si smantana in farfurie

TIPS-URI

1

eu am rupt carnea de pe oase cand a fiert si am lasat doar carnea in ciorba,nu puteam sa pun oase in farfurie la copii ca se faceau ......

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala