Ciorba de oase afumate

de Lau in Ciorbe, 18 Feb 2011 | 9222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os afumat
  • 1 morcov
  • marar
  • legustean
  • patrunjel
  • fedea
  • bors acru
  • condimente
  • 5 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase afumate:

spalam bine osul si il taiem bucati daca e mare,punem apa intr-o oala si punem osul,spumam de cate ori este nevoie,adaugam zarzavaturile,in afara de patrunjel care il adaugam la final si lasam sa fiarba,cand au fiert zarzavaturile adaugam fedeaua si lasam sa mai fiarba 5 - 10 min,adaugam borsul,condimentele,oprim focul si acoperim oala,dupa 10 min se poate servi,adaugam patrunjelul,se poate adauga si smantana in farfurie

TIPS-URI

1

eu am rupt carnea de pe oase cand a fiert si am lasat doar carnea in ciorba,nu puteam sa pun oase in farfurie la copii ca se faceau ......

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]