Ciorba de os afumat

de ralu_ca in Ciorbe, 10 Feb 2013 | 15742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oase de porc afumate
  • 3-4 cepe
  • 2 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • 1 ceasca orez
  • sare
  • piper
  • delikat
  • otet
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os afumat:

Spalam oasele de porc, apoi intr-o oala cu apa punem oasele la fiert.Cand incepe sa se formeze spuma, aceasta se indeparteaza.Se curata zarzavatul ( de preferat bucatile sa fie mai mari de cartof, morcov, dar ceapa am lasat-o intreaga). Cand carnea este aproape fiarta adaugam zarzavatul si spre final orezul pe care l-am spalat in prealabil. Se pune delikat, otet si la final otetul ( atat cat doreste fiecare ).

Ouale se bat bine si se toarna in ploaie in ciorba imediat ce am stins focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]