Ciorba de pastai cu afumatura

de Adrian2016 in Supe/Ciorbe, 28 Iul 2016 | 3719 vizualizari

 

O ciorba simpla care nu necesita multa bataie de cap si daca ai si o oala minune e si mai bine.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole pastai
  • 400 gr kaizer afumat
  • 2 morcovi
  • 1 ardei kapia
  • 2 cepe
  • 200 gr pulpa de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • tarhon
  • zeama de tarhon
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai cu afumatura:

      Pentru inceput am spalat legumele bine. Fasolea am rupt-o in bucati potrivite, nu imi place sa fie pastaia mare. Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat cubulete. Kaizerul l-am taiat feliute.

      Intr-o tigaie separat am pus putin ulei, am calit kaizerul, ceapa si am adaugat pulpa de rosii.Intr-o oala am pus fasolea, morcovul impreuna cu ceapa, ardeiul si kaizerul calit,am complectat cu apa si am lasat la fiert 40 de minute. La sfarsit am condimentat cu sare, piper, tarhon, am adaugat usturoiul taiat feliute si am acrit cu zeama de tarhon.Pofta buna.

TIPS-URI

1

In loc de tarhon putem folosi otet alb care va accentua aromele.

2

Putem adauga si marar tocat, dupa gustul fiecaruia.

3

Se poate drege cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

28.07.2016, 21:27

O ciorbita atat de gustoasa!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:14

oanapl 1

28.02.2017, 12:25

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borş cu carne de pui