Ciorba de perisoare

de housy in Ciorbe, 26 Noi 2010 | 5046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 1 gogosar verde
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 ou
  • apa
  • 1 cana bors
  • 1 linguru pasta de ardei rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

 

ceapa, morcovul, telina curatate

legumele toate spalate

taiate cubulete ceapa, morcovul, telina si gogosarul

legumele se pun in oala cu apa la fiert

intr-un bol separat se pune carnea tocata, orezul, sarea, piperul, patrunjelul, oul si se framanta bine cu mana, pana se omogenizeaza totul

din compozitia rezultata se formeaza bilute in palma si se aseaza pe o farfurie

cand supa de legume clocoteste se da drumul in oala, rand pe rand, la toate bilutele de carne

se lasa pe foc aprox. 15 minute pana se fierb bine perisoarele

cand e aproape gata se adauga borsul in prealabil clocotit

se adauga si pasta de ardei pentru culoare

se stinge focul, se pune capacul si se lasa la cald.

                                O lingura de smantana de puneti in farfurie ati dat lovitura!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]