Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de Criss in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 5548 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne tocata
  • -4 linguri orez
  • -3 morcovi
  • -1 telina mica
  • -1 pastarnac
  • -1 lingura pasta de ardei
  • -1 l zeama de varza
  • -1 galbenus de ou
  • -200 g smantana
  • -sare
  • -marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Intr-o oala se pun cam 2 l de apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele si perisoarele.Legumele se pot cali in ulei insa eu am preferat doar sa le fierb si sa nu mai adaug grasime in plus, carnea fiind sufiecient de grasa.

Atat carnea cat si legumele vor fierbe destul de repede, astfel ca nu avem de stat prea mult in bucatarie.:) Cand au fiert suficient, se adauga zeama de varza si se mai lasa 2-3 minute, apoi se adauga galbenusul de ou amestecat cu smantana si mararul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Criss 1

05.01.2011, 08:33

Lacrimioara, sigur ca poti.

divainbucatarie 1

05.01.2011, 10:04

buna!!!! ghici ce am mancat ieri?

Criss 1

06.01.2011, 13:45

Eu cred ca mai fac o portie la sfarsit de saptamana.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan