Ciorba de perisoare din carne de pui

de aziz in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 6830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata de pasare
  • 120 gr orez cu bobul rotund
  • jumatate gogosar
  • un cartof
  • o ceapa
  • 2 rosii decojite
  • telina
  • un morcov
  • o mina de taietei sau o mana de orez
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • supa instant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din carne de pui:

carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul, sare, piper, supa instant si se pun la fiert in apa fierbinte(eu am pus si un picior de pui mai mult pentru gust). Se ia spuma si adaugam legumele taiate cubulete ,supa instant  sare si piper dupa gust. cind este totul destul de fiert adaugam taieteii sau o mina de orez. Presaram patrunjel si putem servi cu smantina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]