Ciorba de pui

de mena29 in Ciorbe, 10 Ian 2011 | 17437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina patrunjel;
  • 1 telina mai mica;
  • 1 rosie;
  • 1 ardei rosu;
  • 1 piept de pui;
  • frunze de tarhon;
  • 2 galbenusuri de ou;
  • 200 g smantana;
  • sare;
  • 2 linguri otet de pe tarhon.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Curatam toate zarzavaturile,le spalam si le taiem marunt.Mai intai punem la fiert morcovul,ceapa si telina.Cind morcovul e fiert pe jumatate adaugam pieptul de pui spalat si taiat in bucati mai mici si ardeiul si rosia taiate cubulete,augam sare dupa gust si lasam sa fiarba.Cand sunt toate fierte adaugam cele doua linguri de otet si oprim focul.Intr-un castron batem bine galbenusurile cu smantana si amestecam cu ciorba cand aceasta s-a mai racorit.Taiem marunt frunzele de tarhon si le punem in ciorba.Este o ciorba acra usoara si foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan