Ciorba de pui

de mena29 in Ciorbe, 10 Ian 2011 | 17286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina patrunjel;
  • 1 telina mai mica;
  • 1 rosie;
  • 1 ardei rosu;
  • 1 piept de pui;
  • frunze de tarhon;
  • 2 galbenusuri de ou;
  • 200 g smantana;
  • sare;
  • 2 linguri otet de pe tarhon.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Curatam toate zarzavaturile,le spalam si le taiem marunt.Mai intai punem la fiert morcovul,ceapa si telina.Cind morcovul e fiert pe jumatate adaugam pieptul de pui spalat si taiat in bucati mai mici si ardeiul si rosia taiate cubulete,augam sare dupa gust si lasam sa fiarba.Cand sunt toate fierte adaugam cele doua linguri de otet si oprim focul.Intr-un castron batem bine galbenusurile cu smantana si amestecam cu ciorba cand aceasta s-a mai racorit.Taiem marunt frunzele de tarhon si le punem in ciorba.Este o ciorba acra usoara si foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda cu ochi romanesc