Ciorba de pui

de Ancutsa in Ciorbe, 16 Aug 2017 | 5621 vizualizari

 

Ciorba de pasare, asa cum imi place mie, dulce, adica neacrita.

 

INGREDIENTE

  • spate si aripioare de pui
  • 1 mana de fidea
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi mici
  • 3 linguri cu rosii la cutie
  • sare dupa gust
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

 

Se pun la fiert, intr-o oala incapatoare, apa cu spinarile si aripioarele de pui, alaturi de un varf de lingurita cu sare. 

Cand incepe sa fiarba, se ia spuma.

Se mai amesteca din cand in cand in ciorba, astfel incat carnea sa nu se lipeasca de oala.

 Cand carnea e aproape fiarta, se adauga legumele: mai intai ceapa, care va limpezi ciorba, apoi se adauga si morcovul dat prin razatoare, rosioarele, ardeiul gras taiat marunt.

 Cand legumele sunt fierte, se adauga fideaua si se mai lasa un pic.

 Se gusta si se potriveste cu sare, daca mai trebuie. Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.

 

 

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/ciorba-de-pui.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui