Ciorba de spanac cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Mai 2014 | 14679 vizualizari

 

grozav de gustoasa... As manca in continuu ciorba de spanac, atat de mult imi place!

 

INGREDIENTE

  • afumatura (eu am avut piept de porc, cca 500gr.)
  • 500 gr. spanac proaspat
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina, ardei gras)
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 fire ceapa verde
  • marar verde
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • oregano in otet (1 lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu afumatura:

Spalam spanacul in mai multe ape si il taiem fasii.

Ceapa verde se spala, se taie rondele, apoi se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute.

Adaugam si bucatile de afumatura, le prajim impreuna cu ceapa, apoi punem cca 3l  apa rece, sare si piper si lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.

Adaugam spanacul, rosiile pasate,zarzavatul din borcan si mai lasam la fiert inca 20 minute.

La final presaram marar verde tocat si adaugam o lingurita de oregano in otet.

Lasam cca 5 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu spanac