Ciorba de spanac cu smantana

de madi_marin in Ciorbe, 10 Mar 2010 | 14349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 1 ceasca cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cartof
  • concentrat de legume
  • 1 l bors
  • paste fainoase
  • leustean

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu smantana:

Radacinoasele se curata, se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Impreuna cu ceapa tocata marunt se pun la calit putin in ulei, apoi se adauga apa si orezul spalat si se lasa sa fiarba bine.  La jumatatea fierberii se adauga cartoful taiat cubulete. Cand totul e fiert se pun spanacul tocat marunt , pastele, borsul dat in clocot in prealabil si concentratul de legume. Se mai lasa pe foc cam 15 minute, dupa care se pune smantana adusa la temperatura ciorbei ca sa nu aibe aspectul de taiat, apoi verdeata tocata .

E buna ciorba si calda si rece servita cu ceapa verde.

TIPS-URI

1

In loc de smantana se paote adauga iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

11.03.2010, 11:25

ce buna trebuie sa fie

Sylvia 1

11.03.2010, 12:03

Madi niciodata nu am mancat asa ceva dar tare as gusta o portie facuta de tine

madi_marin 1

11.03.2010, 12:16

e foarte buna Sylvia....te invit la o portie calda....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac si macris cu slaninuta afumata