o ciorba de vacuta ca la mama acasa
Se pun oasele cu carnea taiata cubulete sa fiarba in apa cu sare si se spumeaza bine.
Morcovul,patrunjelul,telina se taie cubulete si se calesc in ulei apoi se pune ardeiul taiat si el cubulete .
Cand oasele cu carnea au dat cateva clocote si am spumat bine se pun zarzavaturile calite in ulei si se lasa sa fiarba bine toate impreuna .Se pun si frunzele de patrunjel si telina legate cu putina ata si ceapa intreaga.Dupa 30 minute se pune si cartoful taiat cubulete si conopida desfacute buchetele mici.
Cand ciorba e gata se pune sucul de la 1 lamaie stoarsa si 1 cana de bors de casa (am pus eu )patrunjel verde tocat si ciorba e gata.
La final se scoate ceapa afara si oasele iar carnea de pe oase se ia jos si se pune in ciorba(e putina carnita pe oase dar e super buna)