Ciorba de vacuta cu broccoli

de Bya Ralu in Ciorbe, 3 Mai 2014 | 6716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol de vita
  • 2 morcovi mari
  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 1 bucata de telina
  • 2 rosii mici
  • 2 linguri de bulion
  • cateva buchetele de broccoli
  • vegeta,piper alb
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta cu broccoli:

Ceapa se toaca marunt,un morcov l-am dat pe razatoarea mica,iar celalalt l-am taiat rondele,iar telina se taie cubulete si se pun toate la calit in ulei de masline.

Rasolul de vita se pune la fiert cam 30 minute,se scoate din oala si se taie cubulete.

Se adauga legumele calite,impreuna cu carnea taiata in oala de ciorba si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand legumele sunt aproape fierte se pun rosiile taiate cubulete,condimentele,bulionul,mazarea si buchetelele de broccoli taiate in bucati mai mici.

Cand e gata se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

se serveste cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

JulyCris 1

04.05.2014, 21:04

Vreau!

mihaelar63 1

05.05.2014, 00:40

Imi plac ciorbele tale . Am sa o propun la meniu !!!

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 16:34

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta