Ciorba de vitel

de COSTEO in Supe/Ciorbe, 23 Iun 2013 | 19171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de vitel
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 rosii (bulion 3 linguri)
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 felii telina
  • 2 ardei gras(rosu,verde)
  • 1 pumn de fidea lata
  • 1 lgt patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 l apa
  • bors (dupa gust0
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel:

Carnea de vitel se spala, se curata si se portioneaza in bucati potrivite si se pune la fiert in apa cu sare, se spumeaza de 2 -3 ori si cand a fiert pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt, radacinoasele date pe razatoare sau taiate cubulete.Cand toate produsele sunt aproape fierte,se adauga un pumn de fidea,se potriveste de sare,piper si cimbru.Punem si rosii tocate marunt,sau 3 linguri de bulion. La final adaugam in ciorba de vitel  borsul care in prealabil a fost adus la temperatura de fierbere,se mai lasa 6-8 minute,dupa care se stinge sursa de foc.

Ciorba de vitel se serveste cu verdeata taiata  marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]