Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 5 Oct 2010 | 7343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 2-3 rosii
  • 1 litru de bors
  • o legatura de leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel:

Curatam aripioarele, le spalam si le punem la fiert intr-o oala cu apa.

Condimentam cu sare si lasam la fiert circa 15 min.

Spumam din cand in cand. Separat spalam , curatam si taiem ceapa, morcovul si ardeiul gras .

Adaugam totul in oala cu ciorba si  lasam la fiert circa 15 min. dupa care adaugam si dovlecelul taiat cubulete.

Cand totul este aproape fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare si apoi si borsul(pe care l-am fiert separat) si mai lasam sa dea in cateva clocote.

Potrivim de sare, tragem de pe foc si asezonam cu leustean verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:48

te asteptam, nadina

Corinuta 1

07.10.2010, 12:33

hop si eu la spartul targului

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 12:41

Corina, bine ai venit...............las ca aici nu a fost asa batalie ca pe oua si carnati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz cu carne de pui si legume