Ciorba din perisoare de pui

de JulyCris in Ciorbe, 23 Ian 2014 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 3-4 cepe
  • 1-2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • delikat
  • suc de rosii
  • fidea
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din perisoare de pui:

Se umple o oala cu apa si se da in clocot. Se da focul mic si se adauga cu grija perisoarele facute din: carnea amestecata cu oul,putin patrunjel tocat si delikat.(eu nu folosesc la compozitia de perisoare ceapa sau orez).

Se ia spuma de deasupra,iar cand nu se mai formeaza spuma se adauga legumele taiate marunt. Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii.(folosesc rosii facute in casa).Se mai pune delikat sau sare dupa gust si se mai lasa la fiert 15-20 de minute. Se pune o mana de fidea,se mai lasa 5 minute. Se opreste focul si se pune patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Uleiul se adauga si el in ciorbita deoarece carnea de pui e foarte slaba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana