Ciorba din sira afumata

de Constelatialeu in Ciorbe, 24 Ian 2014 | 7357 vizualizari

 

E de sezon, ca e inca iarna, deci merge la marele fix, fixul meu, pe al vostru nu ma bag....

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 g sira afumata
  • cca 400 g legume - morcov, cartof, telina, pastarnac, ardei gras rosu si verde
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare
  • otet
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din sira afumata:

Mai intai portionam sira in bucati mai mici,o spalam in apa calduta si apoi intr-o oala cu 3-4 l apa o punem la fiert.Avem grija sa luam spuma din cand in cand,pana nu se mai ridica spuma la suprafata.Cand carnea de pe oase e aproape fiarta, adaugam legumele si mai lasam la fiert cca 30 min.In cazul in care oasele n-au fost foarte sarate se adauga sare dupa gust.Cand sunt gata fierte si legumele,tragem oala de pe foc.Intr-un castron batem energic doua oua cu otet si 3-4 linguri smantana,apoi luam cu polonicul zeama din oala si turnam peste oua amestecand continuu,adaugam 3-4 polonice si apoi rasturnam totul in oala cu ciorba.Mie imi place mult leusteanul ,asa ca am pus deasupra leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din sira afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

diaconta 1

24.01.2014, 23:46

cam buna ciorba Chef Cleme

RuxyRux 1

24.01.2014, 23:50

Mai mai mai cum arataaaaa!

madi_marin 1

25.01.2014, 09:45

ce buna trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba dupa taierea porcului