Ciorba la ceaun

de Lau in Ciorbe, 4 Iul 2011 | 12247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 pulpe
  • 600 g scarita afumata
  • 400 g paste
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 200 g ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • patrunjel
  • marar
  • leustean
  • sare
  • 2 legaturi de frunze ceapa verde
  • bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba la ceaun:

Prima data se pregateste focul, se aseaza cheresteul si ceaunul.

Se curata legumele. Se da prin razatoare morcovul, restul le taiem.

Se caleste ceapa tocata in ulei, se adauga morcovul se lasa sa se calesca putin, se adauga pasta de tomate, apa si cand se incalzeste apa se adauga carnea spalata, (pulpele se taie in 2). Cand clocoteste se adauga legumele taiate

Lasa sa fiarba la foc mic, se amesteca din cand in cand

Cand au fiert cartofii se adauga bors si sare dupa gust

Se lasa sa fiarba cateva clocote, dupa care se adauga pastele, patrunjel verde tocat si se lasa sa fiarba un clocot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

MIUTA 1

05.07.2011, 15:04

Suuuuper buna

horia 1

06.07.2011, 08:44

wowwww ,sincer sa-t spun,m-ar tenta sa probez o portie.minunata!

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:28

mmm buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]