Ciorba radauteana

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 17 Oct 2010 | 6388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui(sau 2 pulpe)
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana
  • 4 catei usturoi
  • leustean
  • ardei iute
  • delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune intr-o oala cu apa la fiert.Cand fierbe se ia spuma si se scoate pieptul de pui,care se taie bucati.Ceapa se toaca marunt,ardeiul si morcovul cubulete si se pun toate in oala inclusiv carnea.Cand au fiert legumele se adauga delikat .Smantana la temperatura camerei se amesteca cu 2 galbenusuri si usturoiul pisat.Din ciorba se ia un polonic de zeama si se amesteca cu smantana,apoi se toarna totul in oala si se mai fierbe 10 min.Se serveste cu leustean tocat si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]