Ciorba radauteana

de JulyCris in Ciorbe, 21 Ian 2014 | 6411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 2 cepe intregi
  • 1-2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • o galetusa smantana
  • 5 galbenusuri
  • otet sau lamaie pt acrit
  • usturoi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in doua.
Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui se taie fasii subtiri si se pune in zeama ramasa.Se mai lasa 5 minute, pana dau in primul clocot.Se opreste focul. Galbenusurile se bat bine cu smantana, se adauga un polonic cu supa. Se adauga apoi in oala si se amesteca bine. Usturoiul se piseaza si se adauga in oala. Se adauga sare si otet dupa gust (otet se mai poate adauga in momentul servirii, in farfurie,ca dealtfel si usturoiul.) 

TIPS-URI

1

Morcovul l-am dat pe razatoare si l-am calit in 3-4 linguri cu ulei. Ii da acea culoare...un galben frumos(ca la restaurant).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana