Ciorba radauteana

de Irina in Ciorbe, 9 Sep 2015 | 15617 vizualizari

 

Daca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)

 

INGREDIENTE

  • Puiul fermierului de la Agricola Bacau: 1 pulpa, spatele, 1 aripioara
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 frunza de dafin
  • piper
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • 1 galbenus de ou
  • smantana
  • otet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Dupa ce am spalat si curatat puiul l-am transat in bucati si l-am pus la fiert.

Dupa ce am am curatat spuma formata la suprafata, am adaugat legumele intregi, curatate si spalate. Am lasat la fiert pana carnea si legumele au fiert bine.

Am scos carnea si legumele din supa. Dupa ce s-au racit putin, am curatat carnea de pe oase si am adaugat-o inapoi in supa.  De asemenea, am dat pe razatoarea mica si un morcov (fiert) si l-am adaugat si pe el. Am luat vasul cu ciorba de pe foc.

Separat am amestecat un galbenus de ou cu 2 linguri zdravene de smantana, am turnat peste un polonic de supa si am adaugat amestecul in vasul cu supa.

Am pisat 3 catei de usturoi, i-am adaugat in ciorba si am lasat sa mai dea cateva clocote.

Am dres ciorba cu sare, piper si 2 linguri de otet, dupa care am presarat patrunjel proaspat tocat.

Va poftesc si pe voi la o portie de ciorba calda si hranitoare.

 

 

TIPS-URI

1

Oul amestecat cu smantana nu se adauga cat timp supa e pe foc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana