Ciulama cu aripioare

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2010 | 11758 vizualizari

 

Foarte gustoasa si aspectuoasa.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt,
  • 100 gr faina, 
  • supa de pasare ( aripioare, ceapa, morcov, ardei gras, sare )
  • patrunjel verde, tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu aripioare:

       Din  6-8 aripioare, o ceapa, un morcov, un ardei, sare si cca 2 litri de apa se face o supa .

       Intr-o cratita punem untul sa se topeasca, cand s-a topit adaugam faina si amestecam 1 minut, se adauga supa de pasare putin-cate-putin, amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa  ca o smantana . Adaugam aripioarele  de pasare care au fiert in supa  si patrunjel verde, tocat.

       Servim fierbinte, cu mamaliguta.

       

TIPS-URI

1

Cand adaugi supa, mesteca in mod  continuu pentru a evita formarea cocoloaselor de faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]