Ciulama de pasare

de Miha in Pui, 5 Aug 2009 | 9868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 200 g smantana
  • 1 lingura faina
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pasare:

Se pune carnea la fiert cu zarzavat si sare.

Cand este aproape gata,se strecoara supa,iar zarzavatul il mixam,dupa care il suspendam in supa.

Faina o amestecam cu smantana si o "desfacem" putin cate putin cu supa.Punem din nou la fiert,pana se ingroasa.

Cand s-a ingrosat suficient se pun cubuletele de carne,se potriveste gustul de sare si piper.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

05.08.2009, 11:09

Ma bucur draga Sandytza ca am putut fi de folos!

cireaselili 1

28.09.2010, 09:11

foarte bine arata.O sa o incerc dar nu stiu de care smantana trebuie,un anumit tip?

Miha 1

28.09.2010, 09:59

Cireaselili, eu de obicei folosesc smantana grasa de cel putin 20% grasime.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]