Ciulama de pui

de flori24 in Pui, 25 Oct 2013 | 9146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe superioare dezosate
  • 600 g de smantana
  • 3 linguri de faina
  • 3 cani de apa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare,piper,boia rosie dulce dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se pune uleiul in cratita la incins.Se taie ceapa marunt si se pune la calit,numai cat sa se simta gustul de ceapa .Se spala carnea si se pune langa ceapa la fel si ardeiul gras care se toaca marunt.Se lasa 5 minute la calit cu un capac deasupra la foc mic. Se pun 3 cani de apa  si se lasa la fiert pana cand este carnea fiarta.Se amesteca smantana cu cele 3 linguri de  faina.Dam  cateva clocote apoi punem smantana ,o incorporam bine si o lasam sa dea odata in clocot.Punem patrunjel si o luam de pe foc.

Pofta buna:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ciuperci