Ciuperci brune cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2013 | 5636 vizualizari

 

delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune
  • cca. 50 gr. cascaval ras
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune cu cascaval:

Spalam si curatam ciupercutele. Desprindem palariutele de codite. Intr-o tigaie asezam ciupercutele si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Le lasam la prajit pana scade apa lasata de ciuperci, le intoarcem pe ambele parti pana devin rumene. La final presaram cascaval ras si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]