Ciuperci champignon "trase" la tigaie

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 1 Mai 2013 | 21893 vizualizari

 

Cred ca ati inteles deja ca as manca ciuperci in fiecare zi :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci champignon micute;
  • sare;
  • piper;
  • putin ulei de masline/unt (cat o nuca) - daca nu tinem post
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon "trase" la tigaie:

Spalam ciupercile, le curatam de coaja si le taiem felii (cu tot cu piciorus, ca sa se vada frumos). 

Intr-o tigaie punem unt (daca nu tinem post) sau ulei de masline. Lasam sa se incinga si adaugam ciupercile taiate. Presaram sare ca sa iasa apa din ele, le acoperim cu un capac si amestecam in ele din 5 in 5 minute pana se evapora apa (sucul lasat). 

Intre timp facem o mamaliguta si un mujdei de usturoi.

Scoatem ciupercutele pe farfurile, le asezonam, piperam si papam.

TIPS-URI

1

Putem adauga peste ciuperci si putin marar;

2

Daca nu tinem post, putem rade putin cascaval ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon "trase" la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (43)

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:34

Si cu mamaliga

Patricia Iordache 1

03.05.2013, 16:51

Neaparat!

loredanaaa 1

10.05.2013, 01:21

bune,nu refuz

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu praz si bors