Ciuperci cu maioneza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2010 | 6963 vizualizari

 

un aperitiv grozav ,eu as putea manca ciuperci zilnic

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champinion
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • maioneza 4-5 linguri
  • 3-4 dinti de unturoi
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu maioneza:

Se curata ciupercile si se toaca sau se taie marunt .

Ceapa se toaca marunt si  se caleste in putin ulie apoi se pun ciupercile,sare si piper si se lasa pana scade tot sucul lasat de ciuperci.

Cand sant gata se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine,dupà care se amesteca cu usturoiul pisat.

Cand ciupercile s-au racit se amesteca cu maioneza .

Se aseaza pe un platou sau castronel si se decoreaza dupa bunul plac

Mie imi plac la nebunie ,se pot face si in varinata de post cu maioneza de post sant la fel de grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu sunca