Ciuperci făcute tocăniță

de Panacris in Mancaruri de post, 12 Aug 2014 | 4271 vizualizari

 

O mâncărică ușoară, de vară și de post;) Simplă și gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 500 g,
  • ceapă galbenă 3 bucăți,
  • ardei de vară, colorați, 3 bucăți,
  • roșii 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci făcute tocăniță:

Ceapa și ardeii se curăță, se taie fideluță și se călesc ușor în ulei de măsline, într-un vas înalt, gen Wok;) După ce au devenit translucide, se adaugă ciupercile feliate, se asezonează de sare, se acoperă, atenție nu se adaugă niciun fel de lichid:D  și se lasă la gătit,  cca. 30 de minute la foc mediu. După ce s-au gătit ciupercile, se adaugă roșiile feliate, se mai lasă la gătit cca. 15 minute, până se îmbină gusturile. Apoi se servesc ca atare sau acompaniate de pâine, mămăligă, paste, cartofi natur, cratofi piure. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci făcute tocăniță" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci