Ciuperci inabusite

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 9177 vizualizari

 

Daca tot este post, m-am gandit sa va prezint retata mea de ciuperci, numai buna pt post sau de ce nu garnitura langa o friptura, pt cei care nu postesc.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion 1 kg
  • 50 ml ulei
  • 5 catei de usturoi
  • marar si patrunjel
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci inabusite:

Spalam ciupercile si le curatam de pielite; eu una am ceva timp de cand nu mai curat pielitele, dar am grija sa le spal bine cu un burete de vase.

Tocam ciupercile feliute; punem uleiul la incins si adaugam usturoiul zdrobit cu cutitul, dupa care punem ciupercile; lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand pana scade zeama lasata de ciuperci.

Asezonam cu sare, piper, marar si patrunjel.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci inabusite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaje cu branza