Ciuperci la cuptor

de Mirela Suba in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 11890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci potrivite
  • o ceapa mica
  • cateva fire de patrunjel
  • 50 gr cascaval
  • vegeta
  • unt
  • foaie pergament si folie de aliminiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Ciupercile se curata si se scoate coada. Se pun in tava pe foaia de pergament.

Coditele se taie marunt cu ceapa si se pun in tigaie cu putin unt sa se rumeneasca,apoi se adauga vegeta si patrunjelul.

Dupa ce este gata umplutura,in ciuperci se pune cate un varf de cutit de unt si apoi umplutura. Deasupra se pune cascaval ras sau taiat bucatele mici ca sa nu iasa din ciupeca.
 Peste tava se pune folie de aluminiu si se baga la cuptorul incins in prealabil si se da temperatura la jumatate. Cu 5 min inainte de a scoate de la cuptor,se ia folia de aluminiu si se mai baga la cuptor pt a prinde cascavalul crusta.

Se manca caldute. Pofta Mare!!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]