Ciuperci pane

de gatitdemine in Mancaruri de legume, 8 Feb 2011 | 9333 vizualizari

 

Partea interesanta a acestei retete este combinarea ciupercilor cu cas , simplu de preparat dar cu aspect si gust de invidiat.

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci (Champinion)
  • Cas
  • oua
  • faina si pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupecile curatate se sareaza si se umplu cu cas. Incercati sa taiati bucatile de cas astfel incat acestea sa se potriveasca perfect in "palaria cipercii". Se pot folosi si scobitori pentru fixare, care se recupereaza imediat dupa prajire.

Ouale se bat cu putina faina si pesmet .

Ciupercile trecute prin faina , se dau prin ou si se pun la prajit cu partea in care am pus felia de cas in jos dupa care le intoarcem .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci si dovlecei pane