Ciuperci si dovlecei pane

de -tony- in Mancaruri de legume, 21 Ian 2013 | 6566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 l bere
  • faina alba
  • 6-8 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci si dovlecei pane:

Berea se pune la congelator si se lasa pina aproape ingheata(asa nu va face spuma cind pregatim compozitia).Se pune bere intr-un castron si se adauga faina,amestecind cu telul pina obtinem un aluat asemanator unei smintini groase.Adaugam sare si piper dupa gust.

Ciupercile le curatam,le taiem piciorusele si partea rasucita catre picior ptr a obtine o suprafata dreapta.Se presara sare in interiorul ciupercii si se pune cu gura in jos.Se lasa pentru 5-10 minute pentru a lasa apa din ele.

Se taie dovlecelul in felii cit mai lungi,se presara sare peste si se lasa se se scurga de apa.

Intr-o tigaie incingem ulei circa 1 cm jumatate ,cind acesta este incins incepem sa dam ciupercile si dovleceii prin aluat .Prajim pe o parte pe alta circa 2 minute pe fiecare parte.

Se servesc calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci si dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Rocsi 1

21.01.2013, 20:15

Foarte gustoase

Bunica 1

21.01.2013, 20:30

Astea da .Trimite si la mine cateva din fiecare!

elucubratiiculinare 1

21.01.2013, 22:44

poza e de milioane si sigur si ce e in ea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane