Ciuperci umplute

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 21145 vizualizari

 

O reteta de Ciuperci umplute pregatita la vase Zepter

 

INGREDIENTE

8 ciuperci mari
1 ceapa mica
½ morcov mic
1 felie mica de telina
½ ardei gras rosu
1 legatura patrunjel
2 linguri de ulei
2 linguri cascaval ras
sare, piper dupa gust

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se toaca marunt coditele de la ciuperci,ceapa, ardeiul gras, jumatate legatura de patunjel, se rad morcovul si telina.

Vasul Zepter de 1,8 l se pune pe sursa de caldura la foc mediu. Cand acul indicator de la termocontrol ajunge la jumatatea zonei galbene, se pune uleiul, se adauga legumele, se amesteca bine, se pune capacul si se opreste focul. Dupa 5 minute se ridica de pe vas capacul, se potriveste de sare si se adauga piper dupa gust. Se umplu palariile ciupercilor cu compozitia.

Vasul de 2,7 l se pune pe sursa de caldura la foc mediu. Cand acul indicator de la termocontrol ajunge la sfarsitul zonei galbene, se pun ciupercile in vas. Se acopera cu capacul. Cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi, se opreste focul. Ciupercile sunt gata cand acul se intoarce la sfarsitul zonei galbene.

Se scot din vas, in zeama lasata de ciuperci si se pun cascavalul, putina sare, piper si apoi se amesteca pana se topeste cascavalul (focul este oprit).

Cand se servesc, pe fiecare ciuperca se pune sos si patrunjel fin tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor