Ciuperci umplute

de DanaModog in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2014 | 4038 vizualizari

 

Am avut cateva ciuperci mari acasa si nu am stiut cum sa le fac si tot cautand prin frigider am gasit porumb ramas de la salata de beouf, sunca, putin ardei si asa a venit inspiratia! Un fel de pizza foarte sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 6 felii de sunca
  • cascaval
  • ketchup
  • oregano
  • porumb
  • 6 felii subtiri de ardei
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se unge o tava cu uleiul de masline si se aseaza ciupercile. In fiecare ciupercuta se pune ketchup si dupa se presara oregano si putina sare. Se adauga sunca, porumbul, ardeiul si pe deasupra cascavalul taiat felii subtiri si se da la cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Oregano se poate inlocui cu busuioc, depinde de preferinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor