Ciuperci umplute

de Laly in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2010 | 4342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 kg ciuperci
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de unt
  • 3 linguri cu vin sec
  • sare,piper
  • 100 gr cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata si se spala ciupercile.Coditele se toaca marunt.La fel si rosiile,ceapa si pieptul de pui.

Se pune pieptul de pui la calit intr-o cratita.Se adauga ceapa tocata marunt.Cand s-a rumenit se adauga rosiile si coditele.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.

Se pun ciupercile intr-o tava.Se umplu cu acest amestec.Se pune cascaval ras deasupra si se baga la cuptor pana se inmoaie ciupercile.Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mena29 1

17.05.2010, 08:54

Si eu ador ciupercile umplute,cinci furculite

Rocsi 1

17.05.2010, 10:47

lacri 1

17.05.2010, 11:24

Bune ,bune sunt sigura.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si parmezan