Ciuperci umplute cu spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2014 | 4713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 300 gr spanac frunze
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • un varf de cutit nucsoara
  • marar verde
  • 6 felii cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu spanac:

Spalam bine ciupercile ,rupem coditele si le taiem cubulete.Presaram putina sare in palariile ciupercilor si le dam deoparte.Tocam ceapa si usturoiul  fin.Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei.Cand a devenit translucida ,adaugam usturoiul ,lasam putin si punem coditele ciupercilor.Lasam cateva minute ,amestecand continuu ,apoi adaugam spanacul dezghetat si scurs.Omogenizam bine compozitia  si stingem focul .Presaram sare ,piper macinat ,nucsoara si putin marar tocat marunt.Umplem palariile ciupercilor cu amestecul obtinul si le punem intr-o tava unsa cu cele 2 linguri de ulei.Dam la cuptor pana se inmoaie ciupercile.Inainte  cu 2-3 minute de a stinge focul  punem pe fiecare ciupercuta cate o felie de cascaval .
Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]