Ciuperci umplute -Reteta nr. 50

de Nadyne in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2017 | 2343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci cu palarii mari, nepatate
  • cascaval
  • o ceapa rosie
  • 3-4 felii jambon de porc
  • 60 g unt
  • 8 felii prosciutto crudo, optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute -Reteta nr. 50:

Taiem cubulete cascavalul si jambonul, ceapa o curatam si o taiem pestisori.

Curatam ciupercile si rupem piciorusele. Asezam palarioarele intr-o tava si in fiecare, punem cateva cuburi de cascaval, jambon, un cubulet de unt si o felie de ceapa. Le invelim in felii de prosciutto pe care, daca este cazul, le fixam cu o scobitoare si dam tava la cuptor, preincalzit la 180 grade C, pentru aproximativ 25 minute. Delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute -Reteta nr. 50" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado