Ciuperci umplute si piept de pui la gratar

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2013 | 7472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci chammpignon
  • 150 gr sunca pui
  • 150 gr cascaval
  • 250 gr piept pui
  • 1 legatura ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute si piept de pui la gratar:

Ciupercile se curata si se spala sub jet de apa iar apoi se lasa la uscat pe prosoape de hartie, intre timp sunca de pui se feliaza cubulete iar cascavalul se da pe razatoarea mica intr-un vas. se taie 5-6 frunze de ceapa rondele subtiri intr-un vas. Pieptul se gateste separat dupa cum doreste fiecare ( eu l-am facut fript pe grill)

Se umplu ciupercile cu cascavalul ras si sunculita taiata cubulete, iar deasupra se orneaza cu cateva rondele de ceapa.

Se introduc in cuptor la 180 grade pentru 30 min. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute si piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu sunca si legume