Ciupercute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2012 | 4699 vizualizari

 

de efect la mese festive

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii robiola (crema de brinza)
  • ardei rosu
  • salata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute:

Din brinza facem mai multe bilute. Le impartim in mod egal. Dintr-o parte facem piciorul ciupercutelor si din cealalta facem palariile ciupercutelor. Decoram cu bucati foarte mici de ardei rosu. Se pot folosi si bucatele din rosie. Se aseaza pe foi de salata si se dau la frigider ptr a se intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]