Clatite inimioara cu branza de vaci

de Adrian2016 in Dulciuri, 26 Feb 2016 | 2532 vizualizari

 

Am vrut sa fac un desert delicios si am reusit. Clatitele sunt specialitatea mea, cu ornatul mai rarut ca-i mai dragut:)))))

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 1 ling praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 200 gr frisca
  • 100 gr dulceata de afine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite inimioara cu branza de vaci:

      Branza o mixam impreuna cu zaharul, ouale si zaharul vanilat. Laptele impreuna cu restul esentelor le mixam impreuna cu branza, incorporam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.

      Compozia o lasam sa se odihneasca 10 minute. Se coc la foc mediu, tigaia o ungem cu putin ulei. M-am folosit de o forma de silicon pentru inimioare. Am mixat bine frisca, am adaugat dulceata de afine si le-am grupat clatitele 2 cate 2 unindu-le cu frisca rezultata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Aluatul cand sta pe loc se mai ingroasa,eu am mai adaugat cate putin lapte si am amestecat ca sa se omogenizeze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite inimioara cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune