Coaste de berbecut la punga

de Constelatialeu in Oaie, 30 Noi 2015 | 4219 vizualizari

 

Din categoria, sa-mi fac si eu poftele, baietii mei nu mananca behaite.....acum ce sa zic, berbecutul asta era cam trecut de prima tinerete, noroc ca am dantura de leoaica....

 

INGREDIENTE

  • 650 g coaste de berbecut
  • condimente Kotany de oaie
  • 2 cartofi
  • punga pentru copt
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de berbecut la punga:

Intr-un castron punem coastele, adaugam condimentele, amestecam bine, acoperm castronul si-l lasam vreo 3 ore.

Curatam 2 cartofi si in taiem in bucati mai mari, desfacem punga, bagam coastele, cartofii, legam punga si o asezam intr-un vas de yena, intepam punga din loc in loc si apoi bagam vasul in cuptor pentru aproximativ 1 si 1/2 ore, cu 10 min inainte sa scoatem din cuptor rupem punga si lasam sa se rumeneasca putin coastele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de berbecut la punga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]