Coaste lipicioase la cuptor

de papabundetot in Porc, 29 Noi 2014 | 7706 vizualizari

 

Mie imi plac coastele extrem de mult desi nu ma declar a fi o mare carnivora in general,dar…daca e cu coaste de porc,greu rezist tentatiei.daca mai este si vorba sa ne murdarim pe degete si coastele sa fie dulci,lipicioase si extrem de bine facute…atunci chiar ma declar fericita si incantata. Recunosc,cu regret insa,ca doar eu le fac asa cum trebuie,gustoase,bine facute,cu carnea care ti se topeste in gura,desi am incercat sa mananc si prin oras…m-au dezamagit si nici nu mai incerc :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 4 coaste proaspete de porc
  • sos soia
  • 1 lingura zahar brun
  • otet de orez
  • scortisoara
  • lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste lipicioase la cuptor:

Am marinat coastele de cu o seara inainte in sos de soia,zahar brun,otet de orez,am presarat peste ele pentru un plus de aroma si scortisoara si le-am bagat la frigider. Astazi,le-am lasat inainte de a le gati sa ajunga la temperatura camerei si intre timp am incins cuptorul apoi le-am bagat in cuptor la foc potrivit,impreuna cu marinata si ceva lapte dulce.Le-am lasat sa se patrunda bine si le-am scos din cand in cand pentru a le mai hidrata cu sosul din tava,sa le pastrez zemoase si lipicioase.

Am servit alaturi de coaste o salata de ridiche alba cu otet,sare,ulei de masline,si o lingurita de chutney de smochine,facut cu ceva vreme in urma,dulce,bun si delicios.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste lipicioase la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

Anett 1

30.11.2014, 12:27

hmmm arata tare gustos!

papabundetot 1

30.11.2014, 16:26

Timea,multi le fac cum trebuie,dar asta nu inseamna ca sunt si pe gustul meu.Asta vroiam sa zic eu....find foarte dificila la mancare in general si la gusturi in mod special.Am martori fetele Buni,Medi,Ina care m-au vazut si la Conferinta ca nimic din ce era acolo nu era pe gustul meu

Gherca Daniela 1

30.11.2014, 18:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]