Compot de piersici

de dakris in Sirop / Compot, 19 Aug 2012 | 6131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piersici mai putin coapte
  • 2 linguri zahar pt fiecare borcan
  • borcane de 800 ml
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

Piersicile bine spalate, decojite sau nu (dupa prefereinta) se taie felii si se pun in borcane cat sa ocupe 2/3 din volumul acestora. Se adauga 2 linguri zahar in fiecare borcan, se umplu cu apa pana la nivelul filetului si se  capseaza. Se agita putin borcanele sa se mai topeasca din zahar si se pun la sterilizat intr-o oala cu apa cat sa fie scufundate pana la dunga superioara a borcanului (latimea unui deget sub nivelul filetului capacului). Din momentul in care incep sa fiarba de mentin la foc mediu 20 min. Se inlatura de pe foc, se acopera oala cu prosoape de bucatarie, se lasa sa se raceasca in oala, apoi se depoziteaza in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (19)

laura_n 1

20.08.2012, 13:51

Buni

dakris 1

20.08.2012, 15:40

Sunt de acord cu tine, privatelaura! Multumesc pt maimutoii astia care aplauda

jolygina 1

20.08.2012, 20:33

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]